Lån 70.000 online – sådan gør du

Vil du gerne låne 70.000 online, så er det ikke ligegyldigt hvordan du griber det hele an. Hvis det er første gang du søger, eller hvis du ikke har den store økonomiske forståelse, kan det være svært at vide på forhånd.

Sinobe bloggen vil derfor gøre dig klogere på hvordan du bør gøre, når du skal optage online lån på 70.000. Vi giver dig en fremgangsmåde, så du skaber dig selv det bedste udgangspunkt for at blive godkendt og finde den billigste løsning.

OSAS fremgangsmåden du skal følge

Du bør følge denne fremgangsmåde, for at få afsøgt alle muligheder og så du ikke bare søger ét tilfældigt sted og håber på det er den rette løsning. For sandsynligheden er ikke særlig stor! Vi kalder vores fremgangsmåde for OSAS.

  1. Overblik

Overblikket er altid vigtigt for dig som forbruger, uanset hvilken form for prissammenligning du er i gang med. Uden overblikket kommer du til at famle i blinde og chancen for du vælger forkert er til stede. Med overblikket mener vi at du bør identificere hvilke lånefirmaer der kan hjælpe dig med lån på 70.000 kroner.

Det kan virke uoverskueligt, for det tager tid at besøge 10-15 forskellige hjemmesider, for at tjekke hvilke lånebeløb og krav de har. Du bør derfor gøre brug af de smarte tjenester online. De gør det nemmere og hurtigere. Se fx. denne oversigt med lån på 70.000, hvor du finder alle de relevante informationer samlet ét sted.

  1. Sammenlign firmaer

Det næste er at du skal sammenligne udbyderne med hinanden og her kan du med fordel bruge ovenstående oversigt. For i sammenligningen skal du vurdere renter, svartider, oprettelsesgebyrer og hvad der ellers kan have en betydning for din beslutning og for hvem der er bedst. Når du har fundet frem til dine personlige favoritter, er du klar til næste trin. Udvælg gerne 2-3 favoritter.

Se også hvordan du hurtigt kan låne 50.000 her.

  1. Ansøg

Du skal nu i gang med at ansøge og det leder os til fejlen, som rigtig mange danskere begår. Det er altid uforpligtende at udfylde en låneansøgning, så hvorfor kun søge lån på 70.000 kr. ét sted? Det er måske hurtigere, men kan ende med at koste dig mange penge – i form af flere omkostninger.

Vi vil opfordrer dig til at søge hos dine 2-3 forskellige favoritter, så du har de optimale kort på hånden. Jo flere ansøgninger, desto større sandsynlighed for at finde den bedste løsning for dig.

  1. Sammenlign lånetilbud

Det sidste punkt i OSAS fremgangsmåden er at sammenligne igen. Denne gang skal du ikke sammenligne firmaer, overordnet set, men deres specifikke lånetilbud på 70000 kr. Hvad har de tilbudt dig af ÅOP og vilkår? Det kan godt være du har ansøgt om noget, men modtaget et lidt anderledes tilbud retur. Sørg derfor for at du får gennemlæst tilbuddet og forholdene, så du vælger den rette løsning. Ifølge Forbrugerrådet TÆNK, er der tilfælde hvor banker har skjult urimelige vilkår elle skrevet det med meget småt.

Medmindre andet har stor betydning, bør du vælge lånetilbuddet med den laveste ÅOP. Det vil være det billigste for dig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s