Online finansiering – en god løsning?

Online finansiering - en god løsning?I denne artikel vil Sinobe bloggen fokuserer på online finansiering og tage de skeptiske briller på. For er det en god løsning og hvornår bør den forfølges? Der er ingen tvivl om at lånemulighederne online er blevet et stærk og prisvenligt alternativ til landets pengeinstitutter.

For i en periode hvor de har strammet kravene, er det positivt at du har andre valgmuligheder som forbruger. Få et godt indblik i finansiering online og hvornår det er noget du bør forfølge. For det kommer med en pris og en rente, der ofte er højere end i banken.

Lavere renter end længe

Lad os starte med det mest positive, nemlig din mulighed for at få lavere renter end længe. Den ære skal tilfalde Santander Consumer og Bank Norwegian, der begge har renter som starter under 5 %. Den mulighed havde du ikke, for bare 5 eller 10 år siden.

Det er derfor billigere end længe, at søge finansiering online og det understreger, at udbyderne er blevet et alternativ til banken. Hvis du har brug for et forbrugslån – frem for boliglån og billån – vil det derfor være en overvejelse at søge det på nettet.

Det er klart, at den rente du kan få tilbudt afhænger af din privatøkonomi, hvorfor du selv har et stykke forarbejde at gøre. Du skal have indhentet lånetilbud, hvorefter du kan sammenligne renter og vurdere om de er tilfredsstillende. Er de det, kan du underskrive digitalt.

Hvornår er det en god løsning?

Hvornår er online finansiering så en god ide? Ét vigtigt spørgsmål som alle forbrugere bør stille sig selv, før de tager en beslutning. Der er altid en pris for at låne penge, uanset om det sker i banken eller online. Det samme gælder for dig, med det men, at online er renterne typisk lidt højere. Prisen bliver altså højere.

Vi mener det kan være en god løsning, hvis formålet er i orden. Det kan være du har ubetalte regninger, ønsker at investere i efterisolering eller mangler penge til et depositum. Med andre ord formål, der gør en forskel for din dagligdag og privatøkonomi.

Lån kun til formål, der gør en stor forskel for din dagligdag eller privatøkonomi.

At søge finansiering for at kunne købe et nyt dyrt fladskærms-TV eller for at kunne tage på sommerferie, vil næppe være en god idé. Der kan altid være særlige omstændigheder, men det er ikke noget vi generelt anbefaler.

Aktuelt på Sinobe: Mangler du penge til jul?

Ansøg og find ud af det

Hvorom alting er, så kan du aldrig rigtig finde ud af om det er en god løsning, før du har ansøgt. For uden en låneansøgning, kan du jo ikke vide hvilken rente og vilkår du får tilbudt. Først efter du ved det, kan du evaluere og konkludere om det er en god løsning.

Du bør derfor komme i gang med at ansøge online, hvis du gerne vil have det helt præcise svar. Det sker uforpligtende, så du kan altid afvise de fremsendte tilbud.

Du kan komme i gang med at søge finansiering online her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s