Lån på 15000 kr.

Efter vores seneste artikel om lån på 3000 kroner, vælger vi nu at dreje fokus over på dig, der ønsker at låne 15.000 kr. Der er stor forskel på dine muligheder, alt efter dit pengebehov. For mens de små lån på 3.000 vil være kendetegnet som et kviklån, vil dem på 15000 kroner, være af typen forbrugslån.

Heri ligger der en klar forskel i både renteniveauet og løbetiden. Mere om det i artiklen. Hvis du overvejer at søge om 15000 kr. online, kan du blive klogere på dine valgmuligheder her.

Hvem kan hjælpe mig?

Lad os starte med at se på hvilke virksomheder online, der kan hjælpe dig med et lånebeløb på 15000 kr. For det er et meget normalt og udbredt pengebehov, hvilket giver dig et bredt udvalg som forbruger. Det er rigtig positivt, da det giver dig gode chancer for at blive godkendt og for at finde en billig løsning.

Her er de mest prisvenlige og populære selskaber, der udlåne dig beløb på 15.000 kroner:

  • Bank Norwegian
  • Ekspres Bank
  • Santander Consumer Bank
  • DER Privat Finans
  • Selene Finans
  • Fokuslån
  • L’EASY
  • Zaplo

Hvis du gerne vil have en oversigt, med informationer om deres løbetider, krav til ansøgere og beløbsgrænser, kan du finde det her. Der vil du finde alle de oplysninger du kan tænke dig og tilmed komme i gang med at ansøge hos dem du foretrækker.

Ansøg hos de 3 øverste

Det er vores klare anbefaling, at du starter med at ansøge hos de tre øverste udbydere, da de generelt tilbyder dig de laveste renter. Deres renter starter fra 4,99 % og så har de kun få krav til ansøgere. Det primære for dig, er faktisk at du skal have fast arbejde og en årlig mindste-indkomst på 150.000 kroner.

Det er dog noget de fleste danskere med et arbejde har, hvorfor det ikke bør være en hindring, mod at få godkendt din ansøgning. Samtidig må du ikke stå i RKI, men det må du ingen steder. Så det er ikke noget nyt.

Kviklån vs. forbrugslån

Vi startede artiklen med at nævne de centrale forskelle mellem kviklånet og forbrugslånet. Det kommer særligt til udtryk i den tilbudte rente og den mulige løbetid. Den renten du får tilbudt, vil altid afhænge af en kreditvurdering og omfatter forbrugslån typisk en mere detaljeret vurdering. Det giver virksomhederne bedre mulighed for at vurdere din privatøkonomi og den risiko de løber, ved at “give” dig 15.000 kroner.

Omvendt er det ved kviklån, hvor det bare skal gå hurtigt. Det fordrer en mere overordnet kreditvurdering, der primært går ud på at verificere din identitet og sikre, at du ikke står i RKI. Omvendt medfører det en højere rente generelt set.

Løbetiden er den anden centrale forskel. Her er kviklån altid på 1-45 dage, alt efter udbydere. Forbrugslån har en løbetid på 12-180 måneder og er derfor en helt anden indgangsvinkel. Du bør derfor anskue de to løsninger, på forskellige måder.

Den “kvikke” løsning er for dig, der har et kortvarigt pengebehov, men som fx. ved der kommer løn i starten af måneden. Den “normale” løsning er mere til hvis du gerne vil have finansieret et nyt køkken, en ferie med familien, betale uforudsete udgifter eller lignende. Her kan du optage lånet, men have god tid til at afdrage måned efter måned.

Du kan læse mere om forskellene mellem de to lånetyper på denne side. Her er det ligeledes værd at bemærke, hvor forskellig ÅOP-satsen kan være, alt efter hvad du vælger.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s