Lån på 3000 kroner

Mange mennesker låner penge til de store investeringer i livet. Når huset, bilen eller sommerhuset skal købes har de fleste brug for at låne penge.

Og sådanne lån kan koste mange penge i renter over årene, som måske ikke er, hvad din fremtidige økonomi har brug for. Men du kan også ansøge om mindre beløb på 3000 kr, som faktisk ikke behøver at koste dig nogle omkostninger. Lån 3000 kroner gratis som ny kunde.

Få overblikket på nettet

Internettet giver dig en formidabel mulighed for at finde det bedste tilbud for lige netop dig. Her kan du hurtigt få et overblik over alle de forskellige lånefirmaer og finde frem til, hvilke af dem der tilbyder beløb ned til 3000 kroner. Du kan også se, hvem der har det billigste lån i den prisklasse uden de store problemer.

Når du har dannet dig et overblik over lånemarkedet og fundet ud af, hvor du kan låne 3000 kroner, skal du til at sammenligne de forskellige firmaer, så du kan finde ud af, hvor du skal ansøge om at få pengene.

I denne prisklasse er der egentlig ikke så mange forskellige udbydere, så det bedste du kan gøre er næsten bare at ansøge hos flere af dem. Det vil i hvert fald udvide dine muligheder for at blive godkendt til minimum et lån, og så længe du ikke underskriver flere aftaler, er det en klar fordel.

De første 3.000 kroner er gratis at låne

I denne prisklasse er du endda så heldig, at du kan faktisk ved nogle lånefirmaer kan låne de første penge gratis. Det vil altså sige, at du slet ikke skal betale renter af de 3000 kroner, du får ind på kontoen. Det giver dig en stor fordel i månederne efter lånet, da du ikke er tvunget til at betale månedlige afdrag, som potentielt kan tynge din økonomi.

Lån 3000 helt rentefrit hos udbydere som Vivus og Netcredit, hvor du faktisk kan låne helt op til 4000 kroner ganske gratis. De eneste krav er, at du betaler pengene tilbage inden for 30 dage, er fyldt 20 år, ikke er registreret hos RKI – og altså er ny kunde hos dem.

Der findes også andre udbydere, der tilbyder det nogenlunde samme, og kravene er ofte de samme. Det giver også god mening, at du skal have en vis alder og ikke må være registeret som dårlig betaler, da selskaberne selvfølgelig ikke er interesserede i disse kunder, med stor ubetalt gæld.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s