Brug for penge til julen?

Lån penge til julenTiden er blevet skruet en time tilbage, temperaturen er faldende og supermarkederne har julekalendere og nisser overalt. Julen nærmer sig og medfører en hel del udgifter specielt i form af julegaver.

Hvis du ikke har lyst til at give dine nærmeste julegaver fra Tiger, kan du tage et lån, så der råd til bedre gaver. Se mere hvis du overvejer at søge et lån til julen. 

Julen er en dyr tid

Der er rigtig mange udgifter i juletiden. Udover gaverne, som efterhånden kan koste rigtig mange penge, er der også udgifter til julemaden, pynten, juletræet og alle de andre små ting, som bliver taget for givet, men fylder i budgettet.

Men det skal helst ikke være en tid, hvor du bare går og bekymrer dig om, hvordan du skal komme igennem måneden. Julen skal helst være en tid, hvor du har overskud til at hygge dig med din familie og dine venner, og hvis det kræver en sund økonomi, bør du overveje at låne lidt penge til at lette trykket henover december måned.

Du kan nemt lave små lån online

Der findes rigtig mange forskellige lån og du behøver slet ikke tage store lån, du kommer til at betale tilbage på over flere år. Der findes masser af små lån online, som ikke behøver at koste dig det store i renter. Faktisk kan du få lån, der slet ikke koster dig noget.

Hvis du ved, at du får penge ind på din konto den 1. januar, er et rentefrit lån lige noget for dig. Det er kun op til 4.000 kroner, men til gengæld er der slet ikke nogen renter og gebyrer, hvis du kan betale det tilbage inden for 30 dage. En god kortsigtet løsning for mange, hvis du går en presset måned i møde.

Relateret på Sinobe bloggen: Mulige lånebeløb online

Gode råd til en billigere jul

Hvis du har brug for flere penge, end et gratis lån kan tilbyde dig og ikke har i sinde at forgælde dig for de næste mange måneder, kan du også forsøge at spare lidt penge. Der er selvfølgelig elementer af julen, som bare ikke kan skæres væk, men på nogle områder er det faktisk muligt, at gøre det lidt billigere.

Hvis du kender andre, der også har lidt problemer med økonomien, kan I aftale ikke at give gaver til hinanden i år. Det vil spare jer begge for i hvert fald et par hundrede kroner, som kan bruges på lækker mad i stedet.

Hvis du ikke fejrer jul hjemme, kan du også overveje ikke at anskaffe dig et juletræ og så nyde det ekstra meget, når du fejrer den 24. december med din familie.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s