Tjekker du løbende dine abonnementer?

Tjekker du løbende dine abonnementer? Om de lever op til de lovede hastigheder og om du kan finde de samme løsninger til en lavere pris.

Hvis ikke, kan du gå glip af store besparelser. Udbydernes priser ændrer sig nemlig kontinuerligt og så kommer de løbende med nye kampagner og tilbud. Du bør derfor hele tiden tjekke op på dine abonnementer, hvis du vil styrke din privatøkonomi.

Hvilke abonnementer skal jeg tjekke?

Det er klart, at de fleste danskere har mange forskellige abonnementer og det er ikke alle sammen, man gider at tjekke op på. Går du eksempelvis i et fitnesscenter du er glad for, vil du nok ikke ønske at skifte. Har du abonnement på et magasin/blad kan det samme være tilfældet.

Så hvilke løsninger bør du så undersøge et par gange om året? Vi har lavet en liste med de 5 abonnementer, vi mener du jævnligt bør gennemgå:

  • Mobilabonnementet
  • Bredbåndet
  • TV-pakken
  • Forsikringerne
  • A-kassen

Hvor meget kan jeg spare?

Hvor meget du kan spare afhænger af, dine nuværende løsninger og hvilke udbydere du måtte skifte til. Men undersøgelser viser, at der er en del penge at spare for de fleste forbrugere.

Det er ikke unormalt at du kan spare 2.000 – 4.000 kroner på årsbasis samlet set, ved at gennemgå dette “tjek”. Med tanke på hvor hurtigt det er at gennemføre, kan det ende som en klækkelig timeløn.

På Samlino kan du nemt sammenligne de mange udbydere og løsninger med hinanden, så du hurtigt kan få overblik over dine muligheder. Overblikket er nøglen til at være prisbevidst som forbruger, så du ikke betaler for mere end du behøver.

Hvad er dine behov?

Det er afgørende, at du har fokus på dine behov når du sammenligner, da prisen ikke betyder alt. Det bør kun være én af flere beslutningsparametre, når du vælger. Der er jo stor forskel på om du fx. søger bredbånd til hjemmet eller til en forening. Om du leder efter et mobilabonnement for studerende eller til ældre personer over 65 år.

Dine ønsker og behov bør altså indgå i beslutningsprocessen og være i dine bagtanker, når du tjekker op på dine aktuelle abonnementer. Der er med andre ord kun grund til at sammenligne de alternativer, der er lig med din nuværende løsning. Altså med samme timers tale, hastighed og antal kanaler. Medmindre du naturligvis ønsker at sænke dine behov.

Netop her er sammenligningstjenester som Samlino til stor nytte, da du kan fastsætte forskellige parametre og derved kun få fremvist de relevante abonnementer. Kom i gang med det samme og få undersøgt hvor mange penge du kan spare. Det kan godt tage noget tid, men husk på den årlige besparelse du ofte kan opnå.

Relateret på Sinobe bloggen: 5 anderledes sparetips

Tjek udbyderen efter

Inden du vælger en eventuel ny udbyder, kan du med fordel tjekke anmeldelser og vurderingssider som Trustpilot. Det giver dig en god mavefornemmelse og et indtryk af, hvad eksisterende kunder synes om deres service og ydelser.

For selvom det er godt at være prisbevidst, betyder kundeservice og kundefordele ligeledes meget for de fleste. Så se på hele pakken når du vælger løsning.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s